Com cada any donem el servici de menú per emportar els díes 24 per la nit, 25 migdía y 31 per la nit. Aquest es el que trobaràs enguany:

5 ENTRANTES EN BANDEJA NDIVIDUAL

Ensaladilla d’ànec, poma i tòfona

Pollastre de corral escabetxat amb bolets

“Causa limeña” cítrica amb llagostins

Tataki de tonyina fresca amb verduretes

Gambeta roja bollida amb aigua de mar

1 PLAT PRINCIPAL A TRIAR:

Carrillera ibérica amb salsa de bolets i creïlla “a lo pobre”

Bacallà amb salsa “vizcaína” i verdures de temporada

25 DE DESEMBRE

OPCIONAL:

Pots canviar el principal per:

Paella de Llagosta (min 2 pax). Supl: 5,90€ p.p

Zarzuela de peix i marisc Supl. 7,90€ p.p.

1 POSTRE: Textures de xocolata

PREU DEL MENÚ

27€

MENÚ INFANTIL

13,90€

Entrants: Escalopins i croquetes de pernil. Principal a triar: Lasaña, Burger (Queso-bacon) o Arros mariner. Postre: Brownie

(Es reserva junt en el menú d’adult)

GAUDIX DEL NOSTRE CELLER A CASA

BLANCS
LOES Verdejo – D.O. RUEDA –11.00€
CULLEROT 30% PX, 30% Verdil, 30% Chardonnay, 10% Macabeo -D.O VALENCIA – 12.50€
NEGRES
HACIENDA GRIMON CRIANZA Tempranillo – D.O. RIOJA 12.25€
FLOR DE MERLOTMerlot – D.o. Alacant – 13.25€
ESPUMOSOS
VEGAMEDIEN BRUT -90% Macabeo  10% Chardonnay – D.O. CAVA REQUENA – 8.50€

CONSEJOS, INSTRUCCIONES Y PRESENTACIÓN DE PRODUCTO

Aquí os dejamos en formato vídeo una descripción de cómo os llega el pedido a casa, consejos sobre cómo conservarlo y calentarlo. No obstante, en el pedido siempre os dejamos un folleto con consejos de cocción y conservación. Si aún así tenéis dudas sobre alguna cosa que se nos escape siempre podéis llamarnos y pedirnos la info que necesitéis. 96 283 13 53

Recordaros que con vuestro catering estáis colaborando en una causa solidaria a através del Programa #SomGloriamar