Com cada any donem el servici de menú per emportar els díes 24 per la nit, 25 migdía y 31 per la nit. Aquest es el que trobaràs enguany:
5 ENTRANTES EN BANDEJA NDIVIDUAL
Ensaladilla d’ànec, poma i tòfona
Pollastre de corral escabetxat amb bolets
“Causa limeña” cítrica amb llagostins
Tataki de tonyina fresca amb verduretes
Gambeta roja bollida amb aigua de mar
1 PLAT PRINCIPAL A TRIAR:
Carrillera ibérica amb salsa de bolets i creïlla “a lo pobre”
Bacallà amb salsa “vizcaína” i verdures de temporada
25 DE DESEMBRE
OPCIONAL:
Pots canviar el principal per:
Paella de Llagosta (min 2 pax). Supl: 5,90€ p.p
Zarzuela de peix i marisc Supl. 7,90€ p.p.
1 POSTRE: Textures de xocolata
PREU DEL MENÚ
27€
MENÚ INFANTIL
13,90€
Entrants: Escalopins i croquetes de pernil. Principal a triar: Lasaña, Burger (Queso-bacon) o Arros mariner. Postre: Brownie
(Es reserva junt en el menú d’adult)
GAUDIX DEL NOSTRE CELLER A CASA
BLANCS
– LOES Verdejo – D.O. RUEDA –11.00€
– CULLEROT 30% PX, 30% Verdil, 30% Chardonnay, 10% Macabeo -D.O VALENCIA – 12.50€
NEGRES
– HACIENDA GRIMON CRIANZA Tempranillo – D.O. RIOJA 12.25€
– FLOR DE MERLOT –Merlot – D.o. Alacant – 13.25€
ESPUMOSOS
–VEGAMEDIEN BRUT -90% Macabeo 10% Chardonnay – D.O. CAVA REQUENA – 8.50€
CONSEJOS, INSTRUCCIONES Y PRESENTACIÓN DE PRODUCTO
Aquí os dejamos en formato vídeo una descripción de cómo os llega el pedido a casa, consejos sobre cómo conservarlo y calentarlo. No obstante, en el pedido siempre os dejamos un folleto con consejos de cocción y conservación. Si aún así tenéis dudas sobre alguna cosa que se nos escape siempre podéis llamarnos y pedirnos la info que necesitéis. 96 283 13 53
Recordaros que con vuestro catering estáis colaborando en una causa solidaria a através del Programa #SomGloriamar
Bona nit! Un dubte, tot el menú es apte per a celiacs? Si hi ha algún plat q no ho és es podría modificar?
Hola! Pots cridar al 96 283 13 53 i comentar-ho per a que et diguen les alternatives. Gràcies
Bon dia! Seguent 1 alergic al marisc i 1 embarasa, es pot modificar algo del menu?
Gràcies
Hola Javi! Sí, cap problema, ho has de escriure on posa «Observaciones» el nostre equip de cuina, si te cap dubte et cridarà. Gràcies.
Hasta que hora se puede recoger?
Las horas de recogida de los catering serán las siguientes:
Día 24, 13:00 a 17:00h
Día 25, 12:00 a 13:00h
Día 31, 13:00 a 18:00h
Nos encanta el menú,
La pena es no estar en la zona para disfrutar de el,
Felices Fiestas
Gracias Manuel. Esperemos que pase todo esto pronto y lo disfrutéis en otro momento.
Volem encomar 5 menús per emportar el dia de Nadal a mig dia, tots els 5 amb bacallà amb salsa vizcaina.
Hola Gema!
Estem acabant de configurar la reserva online, en breu estarà disponible, si voleu podeu cridar al 96 283 13 53 per fer reserva o entrar dilluns a aquest enllaç que podràs fer la solicitud online: https://www.gloriamar.es/regala-gloriamar/
Gràcies per confiar en Gloriamar per al Día de Nadal.
Bon dia
El menú per a emportar de cap d’any quin és? I quin preu té?
Hola Laura!
Et deixe l’enllaç on ho explica tot: https://www.gloriamar.es/nit-de-nadal-dia-de-nadal-i-cap-dany/
Gràcies
Fins quin dia es pot encomanar el menu del dia Nadal?
Hola Pepi! Fins al día 23 de desembre pot encomanar, però sempre que no s’acaben les palaces que tenim destinades per a Nadal.
Gracies per pernsar en nosaltres.
Hola, disposeu de menu infantil per a cap d’any? gràcies
Hola! Ja el tenim disponible a la tenda on line. Es compra junt en el menú adult i té:
Entrants:
-Croquetes pernil
-Escalopins de pollastre
Principal a triar:
Burguer-bacon-queso
Lasaña
Arros mariner
Postre:
-Brownie choco
Preu: 13,90€
Gràcies
Teniu servei a domicili?
Hola Rosa!
De moment només per arreplegar en local.