Conferència impartida per D. Miguel Ángel Vigo García, tractant els següents temes, amb soport audiovisual:

  • Ensenyances i comportaments de com actuar a la muntanya, identificació dels bolets, apendre a trobar-los i reconèixer-los.
  • Els bolets i el medi ambient
  • Principals espècies tòxiques i comestibles

Lloc de la xarrada:
Centre Parroquial carrer Abadia – Rótova
24 de febrer a les 20 hores. Entrada lliure.

Menú Jornades Micològiques:

Carpaccio de secret ibèric amb escabetx de boletas i la seua vinagreta.
Bunyols de boletus, ibèrics i tòfona
Crema de boletus edulis
Rissoto de trompetes de la mort, boletus edulis i tòfona de temporada.
Regirat de bolets (morxela esculenta, boletus, hypnum repandum, camagrocs i rosinyol)

Sorbet de llina

Figatell de shiitake
Delicatesse sorpresa
Gaspatxo manxec amb cantharellus
luccthences i cibarius

Dolços casolans

Celler: Vins de Daniel Belda
Vi blanc verdil Daniel Belda
Vi negre crianza tempranillo Daniel Belda
Cava ponsalet brut Daniel Belda
refrescs, cervessa i café

Cuina: Col·labora Restaurant GloriaMar

Preu 25 euros
Hora: 22h

Inscripcions per al sopar fins el 18 de febrer de 2012
Tourist Info Rótova Tel 96 283 53 16